RESERVEREN

Ontspannen

Natuur

Na een flinke wandeling door het aangrenzend natuurgebied ‘de Hondstongen’ is het heerlijk thuiskomen. Of het nu is vanwege de natuur of de aanblik van de Schotse Hooglanders, het geeft een heerlijke ontspanning in de hectiek van het leven.

Hondstong

Wellness

Heerlijk tot rust komen en genieten van de infrarood sauna met lichttherapie. Deze sauna is tevens uitgerust met de nieuwe triple heat lampen. De verschillende lampen zorgen niet alleen voor ontspanning, maar ook voor verlichting van klachten bij spier- en gewrichtsklachten (bv reuma, artrose en fibromyalgie) en huidbeschadigingen (bv. eczeem, acne, cellulitis en psoriasis.

(Culinair) Ontspannen

't Huys van Bunne

“Voelt als thuiskomen”
In dit restaurant met huiselijke sfeer is iedereen van harte welkom. Het ligt op plm. 5 km afstand.
Een zéér goede keuken voor ‘gewone’ prijzen.

De Vlindertuin, Zuidlaren

In Zuidlaren kun je heerlijk culinair genieten. Hier vindt je restaurant  ‘de Vlindertuin’. Zij zijn voor hun constante kwaliteit op hoog niveau beloond met een Michelin ster. Reservering is daarom tijdig gewenst.

Groningen

In de bruisende binnenstad van Groningen vindt je álle ontspanning die een van de leukste studentensteden te bieden heeft. Van terras tot museumbezoek;  de internationale allure is onmiskenbaar.

Scroll to top